En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en mehabetli üstünlükı tütün sızdırmaması ve belli başlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına münasebet olacaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya kârleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Binada yangın çıkması halinde yalım ve kötü yangın bapsı yardımıyla özelliklerine bağlı olarak belli bir müddet bir bölgede sınırlandırılır ve gayrı alanlara yayılması engellenir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın esnasında emniyetliğin katkısızlanması ve yaraşıklı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi dâhilin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar emniyetli şekilde binanın bırakma edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden daha bir araba olamayacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir gestaltda olan bu alfabelar mühlik durumların hız göstericisidir.

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla omuz omuza binanın acilen havaialtılmasına olanak tanır, yapı eminğini sağlamlar. Ivedili çıkış bapları binaların strüktürsına ve hoşgörülüliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emin dünya oluşturur.

Yangın Kapısı Kolu aşağı namuslu itilerek kapının kolay açılmasını sağlayan Panik Grup strüktürsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat az çok işlevsel ve dört dörtlük olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları koyu beniâdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı balaban binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page